Ga direct naar de inhoud

Overlijdensrisicoverzekering

ABN AMRO Verzekeringen

Welkom bij ABN AMRO Verzekeringen


ABN AMRO Verzekeringen heeft de administratie en het beheer van uw overlijdensrisicoverzekering (ORV) van Florius overgenomen. U hoeft hiervoor niets te doen, uw verzekering loopt gewoon door. Florius verzorgde tot nu toe de administratie, wij waren al de verzekeraar van uw polis. U houdt uw premie, verzekerd kapitaal en dezelfde polisvoorwaarden. Alleen uw polisnummer wijzigt. Op deze pagina leest u het antwoord op veel gestelde vragen en hoe u een wijziging door kunt geven.

Heeft u een ORV via ABN AMRO Bank afgesloten? Ga dan naar de website van ABN AMRO.

Veel gestelde vragen

Voorwaarden

Hieronder vindt u alle versies van de voorwaarden van de overlijdensrisicoverzekering. Op uw polisblad vindt u de versie die voor uw ORV van toepassing is. De oude voorwaarden zijn van toepassing gebleven. Omdat uw verzekering in het verleden is afgesloten bij Florius, leest u hier nog de naam Florius.

Downloads

Contact


Wij helpen u graag met vragen over uw Overlijdensrisicoverzekering. U kunt de medewerkers van ons Team ORV van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur bellen op telefoonnummer 038-496 7900. U kunt ook een mail met uw vraag sturen naar AAV.verzoek@abnamroverzekeringen.nl. Wij geven u dan per mail een reactie of nemen telefonisch contact met u op.